Když tancuji

Když tancuji

Anotace: To, co cítím, když tancuji...

Stojím, ani nedutám,
čekám, až píseň začne
hrát.
To, co přijde, dobře znám,
píseň bude mé kroky zázračně
brát.
Nedočkavost v sobě mám,
jen dívejte se, proč ne,
snad
vyskočím až k výšinám,
na hladině průzračné.
Sad
rozkvétá, já nedýchám,
v rytmu melodie skočné
vzad
otočím se, nevím kam,
váš zrak na mě spočne
rád,
když tancuji, nevnímám,
jak z oblohy bezmračné
vát
začíná vítr, nestíhám
ty kroky senzačné.
Ptát
se nesmíte, zakrývám
své pohyby sličné,
hrát
hudba libezná přestává.
Ne! Proč teď?
Brát
hudbu mou, nedutám,
kéž mé tělo ve snu spočne.
Snad
když teď volnost svou mám
a tělo průzračné,
vát
jako vítr k výšinám
navždy v melodii skočné.
Autor Willou, 19.02.2009
Přečteno 343x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Hedvika, Churry, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tancuj tancuj vykrucaj..len si prtku nezrucaj .o)
taky rat tancim uplne vsexno :o)

28.02.2009 08:56:00 | Bean

Tancuju taky šíleně ráda

19.02.2009 22:39:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí