Svíčka života

Svíčka života

Anotace: přirovnání...

Život ten je jako svíčka,
pomalinku hoří.
Naším úkolem je žít ho,
dokud nedohoří.

Ten plamínek plápolá,
a tím nám připomíná,
že nikdo tu není věčně,
a život je dřina.

Však každý žít by měl,
jak nejlépe to umí.
Smát se hodně, plakat málo.
Mít rád a být milován.

Dávat lidem hodně štěstí,
tolik kolik sám by chtěl.
A hlavně se zuby nehty,
držet aby neshořel.
Autor Fox, 19.02.2009
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: J.U. Ray, Lissa, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc dobře poskládané..

26.05.2009 23:33:00 | Lissa

Hezky přirovnáno...dávám tip.

14.03.2009 20:50:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí