Jsi jako voda...

Jsi jako voda...

Anotace: no tak to je moje další bádnička o vodě....do soutěže xD

Jsi kapka slzy...
...kterou vidím ve tvých očích,
přemýšlím proč stále mlčíš
vždy,když tě něco mrzí.

Jsi louže...
...plný zázraků,
na které přestávám věřit.
Nekonečnost tvého strachu,
ty však víš komu se svěřit.

Jsi řeka...
...Plná krásného smíchu,
která nezná pláč ani pýchu.
Tvůj smích u srdce mne hřeje,
když ho slyší,vždy se roztechvěje.

Jsi vodopád...
...co sráží k zemi mé nohy,
stejně jako myšlenkdy,
které často bolí.

Jsi moře...
...které dovolí mi
plavat,než mi dojdou síly.

Jsi oceán...
...V terém se moc nevyznávám,
však s nadějí chladnou rukou mávám.

A tímto končí má zbytečná slova,
vždyť vody je všude mnoho...
vždyť voda slyší lidský smích...i pláč...
Autor Andysska, 19.02.2009
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: Zasněný básník, labuť, Danik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hodně hodně hodně pěkný =) tak jak už jsem psal ve vzkazu, držím palce!!! =D =)

21.02.2009 22:44:00 | Monte Carlo

Zbytečná určitě nebyla a mě se náhodou líbila :o)

19.02.2009 21:45:00 | labuť

nádhera Andyss...ST...;)

19.02.2009 21:21:00 | Danik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí