Myš pro ještěra,řekla mi

Myš pro ještěra,řekla mi

Anotace: ...

Oko spatřilo
něco..nového...
příliš silné světlo
brzy mu zhasnulo

Tiché pozdravení
ohavné zamlžení..

Hlazena andělem
po holé kůži
poslána na cestu
bez síly v okamžiku

Oblaka z mnoha myší
..jsou a budou
byly a pršely..
do zahrad uvadlých

Nezalévaných.

Vykvetou květy
jednou a provždy
vzpomenou na holátka
bezosudná...
Autor Human Shadow, 19.02.2009
Přečteno 215x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí