Pyré za slunovratu

Pyré za slunovratu

Anotace: Způsob jak JE dostat... Komentář potěší

Moje hlava se rozstříkla v pomerančové pyré
Pyré, které žádnému z nich nechutnalo
Mé tělo, v modrém dýmu poletujíc, měnilo směr, hrálo si s nimi
A žaslo nad výhodami jiných skupenství.
A oni
Zapalovali zhaslou cigaretou pekelné lože
Zoufale
Protože já, ta velká bublina
Proletěl jsem mřížemi a usadil se na vrch s Kamenem
Který mi pomohl
Seslat na ně zapálené kolo.
Loukotě se míhají v šerosvitu nejdelšího dne
Přenádherně
A oni zírají…
Autor asi omyl, 19.02.2009
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vzláštní...

04.03.2009 18:10:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí