Úsměv a smích

Úsměv a smích

Anotace: Další z básniček..

Úsměv je to nejcennější,
co ti můžu nabídnout.
Je to způsob nejněžnější,
jak do duše nahlídnout

Ať se třeba tvůj zrak ztratí,
ať tvé uši zmítaj v tichu.
I když se ti žíly zkrátí,
vše zachrání trocha smíchu.

Ačkoliv i tvůj obličej,
dávno není to, co býval,
úsměv brány otevře,
kde strach je pozavíral.

Přesto že jde dosti poznat
na tvém těle velký břich,
sám jedině musíš uznat,
že to všechno zpraví smích.
Autor Luccissek, 19.02.2009
Přečteno 511x
Tipy 2
Poslední tipující: Chobotnička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, jo. :-) Už jsi jednička. :-)

28.02.2009 19:08:00 | Chobotnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí