Volba

Volba

Anotace: Osud nám život nevybere.

Černý den a bílá noc,
černá krev a žádný most,
rudá řeka, rudé nebe,
velký měsíc, malé nebe.

Bílý den a černá noc,
rudá krev a hrdý most,
modrá řeka, modré nebe,
krásný měsíc, krásné nebe.

Život dvojí někdy mám,
sám v sobě já se nevyznám,
který život žít já chci,
jaký já sám zvolím si?
Autor PetAnderson, 19.02.2009
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: Kitthana, kikis, Kapka, 5thelement
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám ST za myšlenku i verše, líbí se mi.

19.02.2009 23:54:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí