veterán...

veterán...

Anotace: co stále hlavou vráží do zdí...

v očích roztančené
mžitky infračerna
temeno duše
rozčísnuté ohnivou pěšinkou
chvíle plné rtuti
rozkutálené do ztracena
a pobřeží srdce
bičuje zběsilý příboj
rudého vlnobití...

je fascinující
jak se smysly hroutí
když narazí
na nějakou nepříjemnou pravdu
utrhnou se ze řetězu
a začnou stavět zeď
před náporem děsivé reality
když křehký chod
psychického aparátu
pocuchá napětí
z milostných holocaustů...

schopnost myšlení
se pomalu vytrácí
hudba doznívá
až se rozhostí jedna jediná nota
která pohltí všechny zvuky světa...

co je však zvláštní
neumírá
pokaždé přežije
a čeká...

na nové pohlazení...
Autor enigman, 19.02.2009
Přečteno 330x
Tipy 35
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, fab four, spare, zvířenka, voedor, NikitaNikaT., Jana M., WAYWARD, Manon.H, Zasr. romantik, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tři hvězdičky

10.05.2009 23:56:00 | drsnosrstej kokršpaněl

naděje neusmrtitelná...

20.02.2009 21:50:00 | zvířenka

Jj, ST! jednoznačně. Skvělé obraty, dobrý nápad, myšlenka lehce hloubavá...

20.02.2009 14:35:00 | NikitaNikaT.

...za ST

20.02.2009 11:40:00 | WAYWARD

ta je skvělá, taková plná vášně

20.02.2009 00:26:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí