Co bych chtěla, abys mě to mohl dát?

Co bych chtěla, abys mě to mohl dát?

Anotace: Pro něho,co chtěl mě obdarovat:-))

Chtěla bych úsměv na tváři
co ulice by rozzářil.
Chtěla bych dobrá slova
co mluvily by stále znova.

Chtěla bych porozumění....
toleranci snad
chtěla bych pozornost mužů
bez mých tělesných vnad.

chtěla bych pochopení....

Ale nač to všechno chtění?
Největší přání nemůže mě nikdo dát
zdraví mého kluka...
o tom se mě jenom může zdát.

Přesto díky za nabídku daru
pokecáme o tom v zakouřeném baru.
Autor prostěholka, 20.02.2009
Přečteno 372x
Tipy 19
Poslední tipující: Pythonissa__, Seanko, Modrý Adept, ota.pé, Holis, Oťas, jedam, 5thelement, Zasr. romantik, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu moc pěkné.

06.03.2009 21:47:00 | Seanko

I já chci úsměv na tváři,
co mladé děvče rozzáří,
kouzelná chci znát slova,
co rozproudí krev znova.

Co bylo by to za kluka,
když na vnady se nekouká,
nač chodit někam do baru,
zde uveděš mně do varu.

27.02.2009 20:36:00 | ota.pé

Hezká, moc se mi líbí:)))

26.02.2009 14:50:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí