Prázdný byt

Prázdný byt

Anotace: Jak žít dál sami.

Otevírám a pomalu vcházím,
jak odporné,
ten byt je prázdný,
tady byl stůl,židle a hrníček,
ten tvůj zamilovaný,
vidím tvé rty,
jak z něho pijí,
jen hodiny na stěně zůstaly,
ty prokleté,
jež každou hodinu bijí,

procházím bytem a všude tě vidím
a já sama sebe se ptám,
jak dál,
jak vůbec zklamaní lidé žijí?
Autor edithka, 20.02.2009
Přečteno 321x
Tipy 9
Poslední tipující: Mounkey, floreciente, Kristine Clary-Aldringen, Kapka, enigman, zena
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezoučká

20.02.2009 19:08:00 | Mounkey

Hezká a smutná. Přeju, aby se brzy našel někdo, kdo se z hrničku napije.

20.02.2009 13:24:00 | danaska

Moc pěkná, výstižná.

20.02.2009 12:48:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí