Neznámé místo

Neznámé místo

Anotace: ...krásné...těším se na komentíky...

Na kraji jezera,
uprostřed hor,

svítání začíná
zpoza hor.

Musíš jít se mnou
na dalekou pouť,

a chvíli tam s temnotou
sám zůstanout.

Dokud sám nepomůžeš,
Nevrátíš se dříve,

no musíš se vrátit
do zapálení z hor!

Světlo v noci,
v tmách si sviti,
není to svit měsíce.

jsou to duše mrtvých dětí,
noc jim kouzla navrátí.

Jestli odvaha v tobě dřímá,
zeptej se na cestu,

která zavede tě ke mně,
a k hledanému místu.

místo co hledáš není
místo kde jsem,ale přeci jsi
v správné místo došel.
No,čeká tam na tebe:

Královna Temná,
Co nad vším se sklání.
Královna Temná,
Která není mou paní.

Královna Temná,
Každý se jí bojí.
Královna Temná
Na konci stojí.

Královna Temná
Se usmívá,
Láká tě ve svoji
Krásnou pláninu plnou pastí.

Odoláš a přijdeš ke mně.
Odoláš a budeš žít.
Odoláš a Královna Temná
Tě nechá jít.

Přijdeš ke mně
A s tvou pomocí
Dáme život v sázku.
Ať všichni vědí…
To byli dva lidé,
Kteří pro krásný život náš,
Svůj vlastní ztratili.
Nechť vědí,
Že ti více milovali svět
a lásku všemocnou,než sebe
samotné…
Autor bettuš, 20.02.2009
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: Lilly Lightová, Kapka, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dlouhé básně nemusím, ale tuhle jsem si ráda přečetla až do konce...povedla se. Dávám za ni tip.

22.02.2009 18:20:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí