/ * / D-O-B-A ___ T-E-M-N-A / * /

/ * / D-O-B-A ___ T-E-M-N-A / * /

Anotace: °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

; * ; Paní S ; * ;

; * ; V HÁJI vřes ; * ;

; * ; Do nebes ; * ;

; * ; Ty jdeš přez ; * ;

; * ; Kudy , kam ; * ;

; * ; Ke hvězdám ? ? ? ; * ;

; * ; Uléháš ; * ;

; * ; Lampy třpyt ; * ;

; * ; Trháš nit ; * ;

; * ; V očích svit ; * ;

; * ; Zůstat ? Jít ? ; * ;

; * ; Lidé ví ! ; * ;

; * ; Nepoví ? ? ? ; * ;

; * ; S N Í M ; * ;

; * ; Či bdím ; * ;

; * ; V otevřeném hrobě ; * ;

; * ; Ortel vynášíš ; * ;

; * ; S A M A ; * ;

; * ; S O B Ě ; * ;

; * ; V této divné době ; * ;

; * ; Nesoudím ! ! ! ; * ;

; * ; "Vyprávím" ; * ;

; * ; Pocity ; * ;

; * ; Totální výprodej zmatku ; * ;

; * ; Mysli mé ; * ;

°°°
Autor Báček, 08.10.2005
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Blbne bodování,jen abys věděl,že se mi líbí a to moc.

11.10.2005 09:02:00 | takova

I já se právě nacházím v totální době temna.

11.10.2005 09:00:00 | takova

I ty Báčku! Lampy třpyt!

10.10.2005 22:34:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí