* * *Jsi ***

* * *Jsi ***

Anotace: ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

____Tak trochu rozfoukaná____________
____Do větru ?_______________________
____Tak trochu svéhlavá______________
____Rozhodně však k světu____________

____Tak trochu bezbranná_____________
____S kočičími drápy_________________
____Tak trochu nešťastná_____________
____Že svět Tě občas trápí___________

____Tak trochu zhýčkaná______________
____Obdivem mnohých pánů_____________
____Tak trochu vzdálená______________
____Neotvíráš bránu__________________

____Tak trochu obtěžkána_____________
____Láskou ve své víře_______________
____Tak trochu sama v sobě ztracená__
____"Něžné ZVÍŘE "___
Autor Báček, 08.10.2005
Přečteno 803x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

* * Mylím , že většina něžnějšího "pohlaví" * *
* * se v ní částečně najít musí. * *
* * D.D.(děkuji ďoučata) * *

11.10.2005 19:15:00 | Báček

Nebo že by o mě?Perlíš!!!

11.10.2005 09:03:00 | takova

Nevím kdo nepřející ti dal nulu! Tohle dílko jsem nějak přehlídla a teď žasnu...Jako bys psal o mě! Chi...

10.10.2005 22:31:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí