neforma

neforma

Anotace: ..

Nechtěli mně do strany
sem neforemná tlama
občas chčiju do vany
a cvrnkám z nosu vrkounama

Ani daně neplatim
to se jim tu vyplatim
když se k ránu vytratim
z báru bez útraty
mívám voči zlatý

Za to můžou destiláty
.. naše nízký platy
a moje teta z Almy Aty
co umí srazit paty
důstojníkům mezi vraty

Neumím se zařadit
neb mi řady splývaj
smát se na ty potentáty
kterým zrovna zpívaj

Vím jen jedno
kam mě vezmou
jako Jardu z mototechny
útěchou mou jedinou je
že tam berou všechny...
Autor zenge, 20.02.2009
Přečteno 260x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Zasr. romantik, Mario de Janiero, NikitaNikaT., 5thelement, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na tebe je naka dlouha :)

20.02.2009 18:03:00 | saddova

Docela dost povedená, foremná.

20.02.2009 17:04:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí