Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Pro koho? To je tajemství a to já nepovím, ale třeba vám konec něco napoví ;-)

Pro Tebe já ráno vstávám,
pro Tebe si sprchu dávám,
pro Tebe já zdravě snídám,
pro Tebe si svůj pas hlídám.
Pro Tebe se ráno líčím,
pro Tebe své vrásky ničím,
pro Tebe češu svůj vlas,
pro Tebe si šetřím hlas.
Pro Tebe běhám a plavu,
pro Tebe mučím svou hlavu,
pro Tebe já studuju,
pro Tebe i flámuju.
Pro Tebe já nejdu spát,
pro Tebe umím i lhát,
pro Tebe si pivo dám,
pro Tebe song zazpívám.
Pro Tebe tančím a piju
Jen pro Tebe, L**ko, žiju!

Jsi můj osud, můj věčný stín,
znám Tě jednadvacet let, a pár dní...
Autor Kyselinka, 20.02.2009
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: J.U. Ray, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí