Realita v iluzi

Realita v iluzi

Anotace: ...

Jsem samota
v davu lidí,
jsem ďábel
co vidí,
váš falešný
dech
otrávený
kyslíkem

jsem realita
v iluzi,
jsem drak
co vynutí,
úsměv na rtu
vzpomínky na dětství(?)
Jsem planá naděje
nešťastné lásky
jsem mrak
plující po obrázcích
a ve tvé tváři
časem
najdu jizvy
od nepochopené
pravdy
::::

Tuláku?
Kam jdeš,
kam jen jdeš
-jsem svoboda za cenu samoty-
Tuláku?
Z nebe padá
modrý déšť
tak kam,
KAM jen jdeš?
-jsem slepá děvka, jsem pokušení, tolik lehká-
Připojím se k tobě
a opijem se
volností
protože tam
kam jdeš
neexistují
pravidla
...
Autor bloumej očima, 20.02.2009
Přečteno 263x
Tipy 10
Poslední tipující: ewon, black-ladybird, jedam, Kapka, greapy, Severka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí