Podzimní den

Podzimní den

Anotace: když bylo včera tak krásně :o)

Listí padá k zemi, ptáci odlétají,
Však slunce ještě svítí,
paprsky hřejí,
ještě se dětská ústa smějí.
Všude kolem plno barev, snů a víry.
Najednou mám v sobě tolik síly.
Ten lehký vánek, co u srdce hladí,
mě do Tvé náruče svádí.
Zas teplou naději dýchám,
ve snových dnech lítám.
Snad ze svobody lesklých pavučin
duši něco naučím.
Snad hřejivé kaštany pomohou v těžké chvíli,
až tento pocit zmizí.
Autor Barbara Smílová, 08.10.2005
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mooc krasna basnicka miluju podzim!!!

08.10.2005 22:34:00 | Margaritta Nunwier

děkuju mooooc všem :o) mam vas tu moc rada

08.10.2005 16:30:00 | Barbara Smílová

Jseš čím dál lepší !!!

08.10.2005 15:34:00 | jarynbacin

pěkné...

08.10.2005 12:24:00 | jarkaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí