Pocit

Pocit

Anotace: Tak vám nevím přátelé ale morbidní myšlenky má snad každý

Víš ty vůbec jaký je to pocit
když všude kolem ticho je
a těžká hlína drtí tvoje plíce
to vzáš se plané naděje?

Víš ty vůbec jaký je to pocit,
být takhle vzálen od tebe ,
A přesto slyšet tvoje lehké kroky
a nesmět sáhnout na tebe?

Víš ty vůbec jaký je to pocit
probudit se v černočerné tmě
a vědět že už nespatřím tě více
a ty že neuvidíš mě?

Víš ty vůbec jaký je to pocit
když křičíš nahlas z pných plic
a přesto víš že nikdo nikde není
a že už vlasně není nic?

Ten pocit nepřál bych vám, ani sobě
je to jak ocelová mříž
Probudit se a vědět že jsi v hrobě
a nad hlavou máš jméno a pak kříž
Autor bastien, 20.02.2009
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: Lady L, Holis, NikitaNikaT., Acheiron, Jaromila
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

depka je pěkná mrcha,
pokud ovšem žiješ tak můžeš
pak už jen čekáš i když.... kdož ví

31.03.2009 16:25:00 | Lady L

Ahoj, ve své podstatě je to dobrý ... aspoň pokud mohu soudit já :-))

22.02.2009 00:26:00 | petra.k

Jejku, báseň o smrti... na to je vždycky čas...

21.02.2009 00:45:00 | NikitaNikaT.

To neví nikdo a nikdo ten pocit nepozná, pokud se mu to opravdu nestane. Díky za to.
A díky za slova, která pomůžou básníkům v těžké chvíli.

20.02.2009 20:55:00 | Keneu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí