Ve škole

Ve škole

Anotace: ***

Hodina se tak hrozně vleče,
vyhraje jen ten kdo okamžitě uteče.
Kdo uteče vyhraje na celý čáře,
doma skočí rovnou do polštáře.

Dneska je to obvzlášť hrozný,
Upírám na tabuli pohled prázdný.
Proč jenom ta úča tolik smrdí?
Ty pachy moje myšlení dost brzdí.

Matematika no to je zlej sen,
už abych se konečně dostala z týhle budovi ven.
Předtim bylo účetnictví, no já to prostě nezvládám,
za moc těžký to pokládám.

Zejtra to asi zatáhnu,
zejtra určitě nevstanu.
Ale...Jednou to snad moc nevadí,
jen tu naší třídní to asi trochu rozladí.

Sakra... Kdy se ten zvonek konečně ozve??
Kouká na mě!!Ona mě snad k tabuli pozve.
Zase za 5, to snad ne!
A ona se z toho dokonce raduje.

Mrcha jedna proradná!
Kdyby byla alespoň pohledná.
Zvoní!! No konečně!!
Ze školy běžím všichni společně...

A zejtra znova,
zase tahle škola.
No co snad to nějak přežiju,
aspoň si spolužáky užiju...
Autor skleb, 20.02.2009
Přečteno 209x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí