Vysněná práce...

Vysněná práce...

Anotace: nereálná v ČR..:(

Už od mala jsem míval sen,
snad nevadí, že cpu ho sem.
Jezdit lodí, nebo tankerem
k městům s pěkným přístavem.

Na moři se jen povalovat,
pít pivo a trávu pokuřovat.
Jen v přístavech mě čeká práce,
té ale nesmím bát se.

Po večerech pak v klubech,
píti to co bylo v sudech.
Na noc si pak sbalit krásku
a pak až do svítání nevydat ani hlásku.

Ráno rychlé loučení,
a sirény hučení.
Odplouváme zase dále.
Chci být námořníkem.
Autor Marselus, 20.02.2009
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: floreciente, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké vyjádření snu.

21.02.2009 06:32:00 | floreciente

Vzpomněla jsem na jedného kamaráda, co jel do Norska... na nějakou loď, rybolov... asik brigáda, jen výdělek...

21.02.2009 00:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí