Hrnčíř

Hrnčíř

Anotace: ...

snad jednou v poušti do písku
hlavu svou vítr složí
a jako kaňka v notýsku
ulehne ve tvém loži

snad velký třesk jej utiší
v docela malé louži
křikni mu lásko ze všech sil
nad oceánem krouží

křídla jej nesou k nevíře
jen sílou víry v hrnčíře
a měsíce svit vchází

do měkké hlíny vázy
obejme dívku do dlaní
ať krátká noc ji nezraní...

ag©jordan
www.bloguje.cz/blogy/agjordan
Autor poetor, 17.10.2004
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: aley
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí