básníci doby

básníci doby

Anotace: Zanikne-li úplně všechno, zůstane jenom pravda o tom , že se tak stalo.

Básníci momentů otisklé lidské duše
válečníci v myšlenkách svobodné víry
bijí zločiny doby i při předtuše
že je později uvrhnou do Bastily

básníci pravd jež kdesi zakopali
strach z nich zavíral katry žalářů
mámy dětí které si na ni hrávali
stali se oběťmi zlovůle bachařů

básníci doby která je utajena
kvůli slunci ji někteří spoutali
tajné příběhy a obyčejná jména
nevhodnou zvědavost zpomalí

básníci věků když je strana prázdná
a kalup dějin zpomalil zhas a ztich
nepíší nic nastal čas vzduchoprázdna
jen ta pravda si sedí dál ve větvích
Autor tristan, 20.02.2009
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: Vodoměrka, WAYWARD, Kapka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

delicous...a to tvrdíš že to máš přehnané, tohle je ale vážně super...jako nějaká vylepšená kočka se dvouma ocasama :)

03.04.2009 21:21:00 | Vodoměrka

...za ST

26.02.2009 21:55:00 | WAYWARD

Dala jsem ST! Je to působivé, myšlenkové... dobře se mi to četlo.

21.02.2009 00:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí