Světluše

Světluše

Anotace: Světluše

Jinovatka na mé hlavě
zesláble taje a křepčící krůpěje
valí se zpět do očí bez soli.
Tma prázdná… Ne!!! …už nechci!
Pouštní krása, duši spásá,
Svět bez masa, noc už jásá,
Volej rasa, pryč je spása,
Vítr z tropů paže drásá.
Jako hedvábí.

Solné dýky ze stěn trčí,
Jedna bez krve, všechny bez krve
Sám jsem si je vyplakal.
Už by jsi měla svítat…pospěš!
Krása pouští, oči v houští,
Čelist kleští, tělo leští,
Můra z lampy věští, zmírá v dešti,
chytni si své neštěstí.

BLIK

Co to?
Měl jsi na mále.
Světluše?
Autor Alizarin, 21.02.2009
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na Liter.cz!

Pěkný start. ST! máš ode mne za obsah, výjádření, myšlenky... trochu nezvyklé, než tu běžně čítávám... tím je to originálnější. :o)

21.02.2009 00:28:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí