Drobnosti mého štěstí

Drobnosti mého štěstí

Anotace: Drobnosti mého štěstí

Drobnosti,
mého žití.
Teď se doví,
ten, kdo tohle vyluští.

Jsou to věci malé,
naprosto úžasné.
Okouzlující i omamné.
Jsou to slasti mé.

Rodina a příbuzenstvo,
mají u mě první místo.
Ale i přes všechno to,
miluji druhé místo.

Tam je parta má,
DREAM crew je ona.
Mou lásku dostala
a dvojnásobně vrátila.

Hudba, získala u mě bronz.
Znáš hudební centrálu Bronx?
Od tvrdého tekkna, až po jemný jazz,
a k tomu si dej lahodné víno, z bez.

Bramborová placka.
Peče si ji literatura.
Ona a žádná jiná.
Komiks, fantazy i pohádka.

I další věci, velice rád mám.
Ale tohle je top 4, co mám.
Bez nich, bych byl navždy sám.
A to fakt já nemám rád.
Autor James Tony, 21.02.2009
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: Stepbystep
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí