víkend

víkend

Anotace: ..

Odvezeme na chaty
svoje záda chlupatý
na střechy chat záplaty
pili vod půl devátý
vsí už jitrem vrčí
tam kde kdysi bylo smrčí
je teď na golf green
pro chrochtáky co maj háky
zpakovaný do peřin

Co se děje za vraty ?
chat a penzionů
nevěřil bys tomu
zmizel ze zdí INRI
z pokojů jsou cimry
schovalo se trámový
za sádrový desky
v místních knajpách
v jídeláku ani slovo česky.
Autor zenge, 21.02.2009
Přečteno 303x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, gentoo, NikitaNikaT., labuť, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé kousky jsou skvělé!

21.02.2009 09:47:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí