EDITH PIAF

EDITH PIAF

Anotace: Kdo četl o ni knihu,nebo viděl film,ví jaká to byla vyjímečná šansoniérka.

Ne ničeho nelituji.......
zpívala a všem tajil se dech,
v srdci tolik smutku,
nikdo neptal se kolik neštěstí prožila,
její jméno psalo se po všech pařížských zdech

vyzívavá tvář,přesto nebyla kráskou,
pouliční holkou prý byla,
neměla štěstí s láskou,
dost pila

malá drobná,však větší než Eeiffelovka,
když se rozezpívala
všichni byli paf,
královna šansonu
EDITH PIAF

hlas,který přezpíval i zvony,
ty potom vyzváněly jen pro ni.
Autor edithka, 21.02.2009
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí