Výzva

Výzva

Anotace: výzva

Proč se pořád ptáš co bude?
Co asi příjde a koho asi potkáš...
To ty hýbeš světem a co ti asi zbude..
Když nic neděláš a pořád jen čekáš...

Je tu výzva, ta výzva žít a konečně měnit,
měnit osud, čas a prostor jak se dá,
ty chceš snad minuty měřit,
a jen tak doufáš že chvíle někdy bude tvá?

Žádně někdy nebo možná či snad,
tohle se šíří neuvěřitelně jako smrad..
Zaobal myšlenku a vypusť ji do světa,
teď čeká osude, teď čeká tě odveta!
Autor Irena J., 21.02.2009
Přečteno 247x
Tipy 6
Poslední tipující: Jagang, jedam, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...plný souhlas ST

21.02.2009 15:21:00 | WAYWARD

Tak, tak zkřížit osudu trochu cestičku a mít radost ze života... přeji štěstí!

21.02.2009 13:19:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí