Strach

Strach

Anotace: ...

Černá káva a obraz spadaného
listí,to mi do duše dává
pocit nevinnosti a sama se tak
toulám po chodnících.

Stín od lamp věčně září
chci se jít pod ní schovat
ale nemám tu šanci.

A tak brouzdám jen tak mimo
svět,realita je krutá daň
tak všechno chci zpět.

Věřím na kouzlo osobnosti
potkám člověka s citovou
vazbou šílenosti.

Nevím ani co přát si mám
snad díky od té budoucnosti
co na mně teď čeká...někde tam
Autor Kett, 21.02.2009
Přečteno 360x
Tipy 14
Poslední tipující: Giginka, Valgor, lucajda89, Seanko, Modrý Adept, WAYWARD, Kapka, Iwushak..., labuť, Veracub
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neboj se =) ...básnička se mi moc líbí

27.02.2009 22:33:00 | Giginka

Moc se mi líbí.

21.02.2009 19:50:00 | Kapka

To je nádhera-ST

21.02.2009 18:57:00 | Veracub

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí