Perú

Perú

Anotace: ...

Sbírka: Odlesky

Je to daleko...

Zkřenčelé brambory
ukryté pod pokličkou
v košíku z proutí.

A jména nejdou vyslovit,
jména si nejde pamatovat...

Je to daleko...

Sluneční panna
si zpívá v zahradách,
že nic není dokonalé.

A meče v písku,
odměří čas...

Ollantay velí k ústupu.

Vylezte na vrcholky,
přejděte Atacamu,
nelze uniknout...

A pro zlepšení
životní úrovně
se otevřely doly
na stříbro...

Ollantay velí k ústupu...
Jména si nelze pamatovat-
- já je totiž nikdy neznala...

Je to daleko...

/Perú pod povrchem
a slabý Tello
vzdoruje přírodě.../
Autor voedor, 21.02.2009
Přečteno 429x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, enigman, NikitaNikaT., Mbonita, M.V.Jung., Kristine Clary-Aldringen, labuť, Veracub, Egretta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc pěkné...

21.02.2009 18:55:00 | Veracub

Ach, ach...perfekt! -ST-

21.02.2009 18:49:00 | Egretta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí