Živote

Živote

Anotace: Žít sny!

Ach Živote, Živote milý!
Tam kams mě zaved‘ v tu jedinou chvíli,
tam vícekrát nechci se vracet.

Proč jsi to udělal? Proč jsi mě trápil?
Myšlenkou na to, že by ses vrátil
na místo, kde věky jsi zatracen.

Ach Živote, Živote milý!
Tam kams mě zaved‘ v tu jedinou chvíli,
Tam tisíckrát chci se už vracet.
V těch bláhových snech se napořád ztrácet.

Ve snech, které se plní,
tam naděje, naděje není,
že najdu svoji cestu zpět.
Autor Elvien, 21.02.2009
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: ejwo, Flamy, NikitaNikaT., Mišiačik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! pro mne hodně myšlenkový... a tak nějak jsem... na cosi vzpomněla...

21.02.2009 22:20:00 | NikitaNikaT.

báseň dostala odo mňa SuperTip, lebo jednoducho patrí k najlepším, čo som dneska čítala a zanechá vo mne aj nejaké pocity a myšlienku.

21.02.2009 21:57:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí