Anděl ze čtvrté cenové

Anděl ze čtvrté cenové

Anotace: stalo se to 25. září a bylo to zvláštně smutný a přitom šťastný ...

Kdes nechala křídla, lásko?
Proč nám pod hlavu už nedáš bílé peří?
Kdes nechala křídla, lásko?
Musím utéct z těch zamčených dveří!

Kde zůstalo to slovo - lásko?
Už patříme každý jinam.
Kde zůstalo to slovo - lásko?
Už nejsi, kdo jsi býval.

Mluvíme o slovech, chybí činy.
Jsi vůbec anděl? Jsi tak jiný!
Ta čtvrtá cenová nás rozdělila,
já nejsem taková - moje vina?!
Tam se nám ztratila křídla, lásko.
Tam slova zůstala, už mlčíme, ...
Autor petra.k, 21.02.2009
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, slečna Nefertiti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cejtim v tom ty city.. krásná.

22.02.2009 00:18:00 | slečna Nefertiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí