Mluví k vám médium

Mluví k vám médium

Anotace: Mluví k vám médium

Jsem tajemné médium.
Uvítej mě.
Nesu ti účinné studium.
Vyslyš mě.

Studium lásky a pokory.
Všeho pěkného.
Budeš volný jak sýkory.
Ničeho teskného.

S mojí pomocí,
můžeš co chceš.
Je to krásná věc.
Peníze za to nechci.

Dělám to pro Pána.
Co vládne moci dobra.
Tahle vaše nešťastná doba,
potřebuje postrčit od Boha.

Právě proto jsem tu já
a mí kolegové.
Zlo nám už nemává,
už je za námi. He.

Takže, to naše, čisté studium,
vyžaduje jen pár věcí.
Uvědom si, že si člověk, co má um
a že si svobodný, přeci.

Až si tohle uvědomíš,
vyhráno máš.
Pak se hned vyučíš.
Všechny možnosti dostaneš.

Jak jednoduché,
no ne?
Je to účinné,
fakt je!

Stačí se podle toho řídit
a lidi kolem sebe, rád mít.
Povede se ti to. Není se čemu divit.
Tuhle moc má každý, nemusíš už snít.

Jenže, lidi na ní zapomněli.
Kraviny dělat, oni, začali.
A právě proto jsme tenhle text napsali.
Autor James Tony, 22.02.2009
Přečteno 220x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí