Pero X Meč

Pero X Meč

Anotace: ...

Lokty vysunout,
kupředu po ledu
s očima zlovolně
přivřenýma.

Hlavně se nesmíš lišit
od davu...

Stačí jen kniha v rukou,
slova, co zní až příliš
spisovně
a knižně.

A na poetismy,
na ty vůbec zapomeň!

Žádné štíty z knih
a zoufalých pohledů,
prostě se chop tužky
a bodni...

Tužka je lepší než bajonet...
A slova mocnější než meč,
alespoň hodně nabroušená pera,
proti krátkému tupému rezavému meči...

Vpřed
Autor voedor, 22.02.2009
Přečteno 248x
Tipy 5
Poslední tipující: M.V.Jung., strašidýlko-střapatý, enigman, Jana M.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimave, k zamysleni,,,dilko povedene, ST

23.02.2009 06:28:00 | strašidýlko-střapatý

a piš...

22.02.2009 20:49:00 | enigman

Pěkně!

22.02.2009 10:24:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí