Pocit

Pocit

Anotace: bolí to...

Pocit

Tohle už nezvládám,
do země se propadám.

Necítím nohy,
podlamují se mi kolena.

Slzy polykám...
Vidím rozmazaně.

Tohle je už na mě moc,
Bolí to....strašně...

Volám všem kámoškám,
halooo, to jsem já...
nepřišly ani k rohožkám,
zůstávám tu, sama.

Podléhám tomu...
Už nikdy nebudu stejná...
Autor Isabela - Easynka, 22.02.2009
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, Paulín, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdo není pořád stejný
tak jak se vše mění okolo nás
tak se i my měníme
a ani o tom nevíme.
Tak přeju jen tu změnu k lepšímu.

22.02.2009 18:31:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí