Psaní

Psaní

Anotace: Když já píšu, tak co ty?

Píše-li člověk
Není to z nudy
Ale aby utek
Když neví kam a kudy

Když básník píše
Tak co jiní lidi
A to tím spíše
Že svět jinak vidí

Někdo jenom kouká
Jiný peče buchty
Další křížovky louská
Já se ptám a co Ty

Když tě smutek tíží
Když je Ti fakt bídně
Když zoufalstvý se blíží
Když jsi sama v domě...
Autor Nahar Trangoul, 22.02.2009
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Paulín, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to jsou přesné pocity,z literu

05.07.2009 17:58:00 | Radek.oslov.Šafárik

Jojo, píšu.
Když mám i nemám lidi v domě
když smutná jsem, či veselá
den bez básničky není pro mě
a Liter radost udělá.

22.02.2009 15:15:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí