Optimista se zkušenostmi

Optimista se zkušenostmi

Anotace: ...

Na co se umývat?
Na co o sebe dbát?
Na co milovat?
Na co mít rád?

Na co mít známosti?
Na co mít přátele?
Stejně mi radí blbostí.
Můžou jít do prdele.

Na co mít strach ze smrti?
Na co se jí tak bát?
Červí tlamy tělo rozdrtí.
Budou ho v klidu srát.

Na co počítat hvězdy?
Na co malovat souhvězdí?
Stejně jsou to trapný kresby.
Vědí to jen prokletí.
Autor eddy1 1 11, 22.02.2009
Přečteno 211x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Místo budou ho jen srát bych dal budou ho jen žrát.Jinak zajímava básen.

22.02.2009 17:14:00 | greapy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí