Poslové světla

Poslové světla

Anotace: o klukovi z teologický...

Když jsem byl v Praze na koleji
chodíval jsem večer
kolem jednoho domu
Sám
aby si mě nikdo nespletl
s jedním opilcem
který mi byl strašně moc
podobnej
Sám
protože jsem nikoho neměl
a všechny krásný holky
byly dávno zadaný
Sám
protože jsem chtěl abys
věděla že jsem tu jenom
pro tebe

a shodou okolností tam
chodil ještě jeden
děsnej vůl

za tebou

Jak já jsem v duchu kurvoval když jsem
vás viděl spolu jak jsi
šťastná a oblékáš si šaty takový
aby ses mu co nejvíc líbila

To jsem nikdy nemoh' mít Já jsem jen předurčenej
odjakživa vidět Tě jak se pozdě večer
vysvlékáš
z těch šatů o kterých si skálopevně myslíš
že se mu budou líbit

Proklínal jsem celej svět protože kvůli
mně ses nikdy ani neusmála

Když jsem tam přestal chodit
nějak jsem se doslech' žes ho prý opustila
protože skončil na vozíku

Tenkrát mi ho bylo
STRAŠNĚ MOC LÍTO

Modlil jsem se za jeho zdraví
a aby to nebyla pravda
ŽE JSI TAK STRAŠNÁ SVINĚ

A konečně vím že ani víra
v nikom nemůže
vzkřísit

lásku

když není v člověku
přímo
Autor Jasmin de Paris, 22.02.2009
Přečteno 244x
Tipy 22
Poslední tipující: Renatka, Maro Deives, Holis, Radek.oslov.Šafárik, teranosaur, labuť, enigman, sophia92, Lacosta1, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělé.

03.03.2009 15:37:00 | Maro Deives

bájo, prostě bájo:)

23.02.2009 21:58:00 | teranosaur

Slova jsou zbytečná...ST!

22.02.2009 17:45:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí