Projít tmou

Projít tmou

Anotace: Byl jsem nas...ej a bylo to minulou zimu

Projít tmou

nechci prožít život
nezanechat nic jen tak odejít
chci to trochu jinak
ale jak?

stát se slavným prostřed lesa
šedý les to není
chci se projít z lesa
něco tam najít

chci se pustit cestou svou
přenechat tu paměť svou
prostřed lesa trčí sloup
nenechá mne
odtrhnout

chci se pustit dál a rychle
přejít horu přejít den
nevím odkud začít je to sen
nechci vidět
temný sloup

hudba zní ale nepřeji si
zdáli temné tóny odkudsi
znějí sem
ty však nehodí se s touto hrou
nechci slyšet tenhle sloup

vidím ho kam se hnu
on hlídá mne a nenechá mne odejít
prešel tudy černý stín
nechci vidět sloupu
tmu

zář nechce vzdát se
prochází blíž
dotkla se mne
odešla a já

nechci vidět šedý sloup
nechci s ním sdílet život svůj
odpluje snad jednou dál
a já jiným proudem
půjdu sám

šedý les prostřed trčí sloup
já věřím že tam drží
nenechá se hnout
prosím, odejít mne nenechá
Autor Jan D., 08.10.2005
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí