Na hranici ledu

Na hranici ledu

Anotace: o koncích...

Závoj stínu zakrývá mojí tvář
Tíhou života k zemi sklopenou
Ostatních přání s sebou si nesu
Někdy si osud sám musím psát

Na dveře zaklepou slepá slova:
,,Kdyby si věděl jak tě nesnáším“
Za oknem letí jen němá přání
Ještě že tuším kde domov mám

-
Zahradou kamenů, bez ptačího zpěvu
se slzou na tváři, tebe si vedu
Zahradou omylů, na hranici ledu
k poslední posteli, tebe si nesu
-

Směji se svému strachu z prohry
Závidím Slunci jeho věčný svit
Kam vedlo tohle krátké období?
A čas už asi vrátit nesvedu

Proč nový den mlhou prochází?
Mezi dvěma domy most se bourá?
Na cestě možná čeká květina nová
Příště už asi budu chytřejší

Stačí zašeptat jen heslo….bolest

Zahradou kamenů
bez ptačího zpěvu
se slzou na tváři
tebe si vedu
Zahradou omylů
na hranici ledu
k poslední
posteli
tebe
si
nesu

Závoj stínu zakrývá mojí tvář...
Stačí zašeptat jen heslo… konec
Autor Shimy, 22.02.2009
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnička se mi líbí, plná citu a myšlenky.

23.02.2009 12:59:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí