To, co neumím

To, co neumím

Anotace: ...

Já cítím slabost, úzkost, strach,
srdce mi bije na poplach,
pot po tvářích mi stéká,
když jsem ta,
co jen čeká.

Já snažila se, vážně chtěla
nechat vše jen plynout, plout
a pýchou se pak dmout,
kam zanesl mě proud.
Autor Eventris, 23.02.2009
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, TAORA3, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí