Křížovkářská...

Křížovkářská...

Anotace: pro všechny co rádi luští...

stojím na osmisměrce
pod horou křížů
a prohlížím si
obrazec s legendou…

pod klenbou
/mřížkovanou/
vybírám jednu z cest
/asi tu křížovou/
a s údělem v hrsti
nechám se vést intuicí
/kruhovou/….

kluk v klobouku z úsměvů
plný rébusů
oblečen
do kvádra komika
v klopě křížovou kytku
/z gotiky/
vonící touhou
přiblížit se nebi
galantními nohavicemi
s časem a vírou po kapsách...

na hřebeni
mě napadlo
jestli má koule
nahoře a dole…

řešení je nabíledni
totiž
prakticky žádné….

takže metody
pokusů a omylů
jsou vlastně správné...

pane jo
laterna magika
prolínání linií
a
soustředění pevností
umocněné
křížovou palbou…

už to mám…

Život je
jako křížovka
s tajenkou
a je na každém
aby si po svém
vyplnil tu svou….
Autor enigman, 23.02.2009
Přečteno 878x
Tipy 35
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Holis, zvířenka, Manon.H, lucajda89, střelkyně1, WAYWARD, spare, voedor, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to doufám, že mi to vyjde...

skvělej nápad i zpracování, klobouk dolů

11.05.2009 00:03:00 | drsnosrstej kokršpaněl

...vidíš,já ještě nedoluštil a už znám tajenku

24.02.2009 20:41:00 | WAYWARD

Dobré! :o)

23.02.2009 17:51:00 | NikitaNikaT.

sakra... niekedy nie a nie prísť na to, čo doplniť...

23.02.2009 03:05:00 | sophia92

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí