Můj pocit

Můj pocit

Anotace: ale možná to byl vážně jenom pocit...

viděl jsem jak...
bezmocně hledí starý strom
stojí pod skálou unavenou
nechutně slepý je horský lid
dvojí bradu už k nebi nezvednou
- ale možná to byl jenom pocit

že hvězdy půjdou spát
že srdce bude vést
že sebe budu znát
a tebe víc

slyšel jsem jak...
bezedně hučí smutná řeka
svojí hladinu plnou odpadků
záhadně křičící říční lid
loví nad námi vodu do plastů
- ale možná to byl jenom pocit

že hvězdy budou lhát
že srdce bude kvést
že nebe budu znát
a s tebou poznám sebe

ale co chci ti říct...

cítil jsem jak...
bezcenně voní čerstvá kytice
dárek od špatného svědomí
příjemně svědí mě dobrý čin
málem však ruku tvou položím
- ale možná to byl jenom pocit
Autor Shimy, 23.02.2009
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Mbonita, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro mě krásná a silná.. a není to jen pocit:)

03.03.2009 13:25:00 | Fighting Dreamer

Kdo ví, pocity někdy šálí, většinou pravdu vypoví. Krásně napsáno.

23.02.2009 12:56:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí