Lorelei z Karlína

Lorelei z Karlína

Anotace: Balada o jedné lásce

Znám jednu Lorelei z Karlína
to prazvláštní je čtvrť
byť seděl jsem s ní u vína
naděje na padrť.

Znám jednu Lorelei z Karlína
já míval jsem ji rád
však až vyletím z komína
možná se bude smát.

Znám jednu Lorelei z Karlína
nesmím ji milovat
snad osud můj mě proklíná
tak zas půjdu sám spát.

Znám jednu Lorelei z Karlína
to pro ni smuten jsem
vše jak by byla vidina
a láska jenom snem.

Znám jednu Lorelei z Karlína
mně bylo dobře s ní
ať třeba si mne proklíná
má duše jen o ní sní.

Znám jednu Lorelei z Karlína
kéž směl bych ji mít rád
složit jí hlavu do klína
a věčně milovat.
Autor Skalsky Pavel, 23.02.2009
Přečteno 302x
Tipy 9
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, NikitaNikaT., Markéta Hl., Mbonita, Jarin Kalin, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké

24.02.2009 15:59:00 | kuskus pruhovaná

Líbí se mi to, dobré! :o)

23.02.2009 18:34:00 | NikitaNikaT.

ano/***

23.02.2009 16:28:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí