Báseň o kopulujích slovech

Báseň o kopulujích slovech

Anotace: ...

Rozervané "CHCI TĚ" zahnízdilo v odpadlišti dějin
a pět minut štěstí se rozprášilo do všech světových stran

"STÁLE" už vystálo důlek a cvrnkat do něj kuličky
začli už i naši vnuci - panta rhei ?

"JEDNOU" se nejednou změnilo na "NIKDY" a jednou se
třeba dozvíme všechny pravdy světa /a nebo taky ne/

"VŽDYCKY" si ustlalo pod jednou peřinou s "NAPOSLEDY"
a po devíti měsících se z velké lásky narodila nová realita
Miminko ze slov - beze jména
Dítě bez dokladů a bez totožnosti - dítě "CHVÍLE"

Mlčení sílí a vítězí
v boji proti armádě slov
...
TICHO
...

"NAVŽDY" budiž vytesáno do náhrobků v našich srdcích
Autor Alci, 23.02.2009
Přečteno 380x
Tipy 15
Poslední tipující: Divoženka1, Tacca, HarryHH, kikis, janewe, Bean, jedam, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

*

Jednou to příjde, “UTĚŠUJEME SE”
.... utěšujeme se tak přesvědčivě,
že pro tu útěchu už kolikrát nezbývá sil,
nakopat prdel sám sobě,
a iluzím …

***- …. za naivitu ….

* / a o těch druhých ani nemluvě ... :-(( ... /

08.04.2009 15:31:00 | HarryHH

líbí

ANO
staniž se cestou
(pro ty co chtějí jít .o)

23.02.2009 21:20:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí