ČAS

ČAS

Anotace: NEMÁM CO BYCH NAPSALA VÍCE...

čas...
jak rychle plyne...

Z minuty se mění na hodiny, dny, týdny až roky...

Ale jediné co neuplyne,
je naše bolest v našich srdcí

(čas by měl všechny rány zhojit...)

Jak ráda bych spoustu věcí změnila...

Řekla jsem změnila??

Jak hloupé že...?

Ovšem že pokus by byl zajímavý

Tolika lidem jsem ublížila

ale jen jeden jediný člověk mě ranil
jako ještě nikdo
nikdy mu to neodpustím!!
(i když odpouštět a chybovat je lidské...)

ale smím já vůbec? smím odpustit??
proč se na to vůbec ptám??
když odpověď už vlastně znám?

Je tak jednoduchá
jako když ti z očí kapou slzy.

Jejich mnoho

stékají po tváři

až do mé dlaně

...
Autor lucajda89, 23.02.2009
Přečteno 408x
Tipy 13
Poslední tipující: Luciq, Holis, ni.va, kikis, enigman, Petbab, WAYWARD, Mbonita, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

srdéčková úvaha

26.02.2009 20:10:00 | ni.va

Upřímná, psána srdíčkem...ST

23.02.2009 16:36:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí