Patnáct holubic

Patnáct holubic

Anotace: (12.2.2009)

Kráčel jsem liduprázdnou ulicí
a rozhlížel se po šedivém okolí
upoutal mne sotva viditelný záblesk
v jednom okně vyšlehla zář svící
jež se vznášela až k starému průčelí
které rzí zapudilo bezbranný lesk

V tom okně seděla mladá dívka
patnáct holubic se jí lesklo v očích
probudila ve mně lásku a stesk
mému životu se však již krátí cívka
nechci ji stáhnout do trampot svých
kráčím dál a v očích mám třpytivý lesk
Autor démon zatracení, 23.02.2009
Přečteno 334x
Tipy 11
Poslední tipující: raďo, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, kikis, Mounkey, CorrimsonTom, Veronikass
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš uchvacující slovní obraty!...ST...

02.03.2009 20:01:00 | Certain Expiry

Tenhle odstup chápu...

23.02.2009 18:39:00 | kikis

...v očích mám třpytivý lesk...To se mi moc líbí!

23.02.2009 18:34:00 | Mounkey

Kouzelné a krásné, tak jako pokaždé...

23.02.2009 18:07:00 | Veronikass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí