Vzpomínka

Vzpomínka

usínám v náručí noci,
zahalena půlnočním smutkem
a vzpomínkou jedinou,
na časy, které nehynou

objímá mě pomyšlení,
že jiná touha ve mě není,
oddávání tomu snění
mění život v zapomnění

cítím lásku hřející,
když vracím se do starých časů,
slyším smích plačící,
nevzdávám se nevratných hlasů

vryta mi v kůži,
v mozkové kůře,
v srdci i ve stopách,
na horské tůře

můžeš tu se mnou být
- nebráním se
chci ještě s tebou žít
- nevzdávat se

ani nevíš jak lehké je pravit,
ale to konání
nechci se znavit,
*úmorné bodání jehel*

..do hemisfér
...pravé, levé
....nepomáhá
- .......... ?

usínám zahalena
tvou hvězdnou dekou,
umlčena bouřlivou řekou,
- v korunách kořenů

zadušena hlínou
mikročástic naděje
-čekám-
až se mi život vysměje

...směje se mi dnem i nocí
no a
(čekání...
Autor padající do neznáma, 23.02.2009
Přečteno 222x
Tipy 10
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, NikitaNikaT., Mademoiselle Drea, lucajda89, Lenullinka, Oťas, bastien
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některá slůvka jsou smutná, některé věty zabolely...

27.02.2009 23:52:00 | NikitaNikaT.

Nemám slov :) Pěkná, pěkná, pěknááá...

27.02.2009 22:11:00 | Mademoiselle Drea

moc pěkná...

23.02.2009 23:22:00 | Oťas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí