Noční hlídač

Noční hlídač

Anotace: Sny mají moc...

Byl jeden noční hlídač a zdál se mu té noci sen, že jeho šéf letí letadlem a letadlo do pole spadlo.
Tak ho šel varovat, ať letadlem neletí a letadlo se do pole zřítí.
Pak se ho zeptal: "Vy jste spal?" A on odpověděl: "Spal." On daroval mu balík peněz a výpověď mu dal.

Mají sny opravdu takovou moc? Mně totiž zdál se sen o tobě. A já se ptám proč...?
Autor Sabian, 24.02.2009
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí