Slepé rostliny

Slepé rostliny

Anotace: Nwm mno..

Spousta květin bez kořenů,
prochází se po světě.
Kráčí rovnou do plamenů,
toužíc po odvetě.

Není ruky, co by je zalila.
Samorosty pomalu kvetou.
Jejich touha pomsty je zabila.
Pojmy života se jim pletou.

Vina valí se na rodinu těchto květů.
Bojí se a vadnou.
Že nedali jim výchovnou větu.
Teď i oni po vodě prahnou.
Autor eddy1 1 11, 24.02.2009
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: Vickki Vectory, Rbb, takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

važme si svých květů

24.02.2009 11:44:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí