Stříbrná cesta

Stříbrná cesta

Anotace: Nelíbí se mi:-D

Třpytící se zem,
jako pravé stříbro.
Rozpustí se sen,
jak na vodě mýdlo.

Šílené výkřiky,
plující vzduchem.
Zkřivené vlasy.
Doprovázeny
nechutným puchem.
Dodají mi krásy.

Přišel můj den.
Zapálím lucernu.
Vyšel jsem ven.
Po té stříbrné cestě jdu.

Ulehl jsem na kolej života.
Vlak ukončil mé trápení.
Život je těžká robota.
Pro každého není.

Po stříbrné cestě,
valí se krvavá růž.
K sebevraždě není potřeba
pokaždé jen nůž.
Autor eddy1 1 11, 24.02.2009
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: Vickki Vectory, Rbb, takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jojo,život není peříčko

24.02.2009 11:46:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí